FREESTYLE.pl: logo [F -ka] FREESTYLE.pl: logo

Tu jesteś: FREESTYLE.pl >  Sport >  News >  Oświadczenie dotyczące zmiany...

Oświadczenie dotyczące zmiany terminu Snow Expo | Słotwiny

Od:
Data:
18 grudnia 2020, 13:02
Ocena:
Ocena 0.00

Publikujemy oświadczenie dotyczące Snow Expo.

"W związku z wczorajszymi decyzjami rządowymi nie pozostaje nam nic innego, jak kontynuować slalom pomiędzy „narodowymi kwarantannami” stylem short therm, a co za tym idzie przesunąć datę SNOW EXPO SKI TEST w Słotwiny Arena/Krynica na termin 23-24 stycznia 2021 r. Dalsze terminy będziemy oczywiście dostosowywać do aktualnej sytuacji. Termin w Wiśle na dzisiaj pozostaje aktualny, czy będziemy realizować ROAD SHOW w tym sezonie i w jakiej formule, zdecydujemy w połowie stycznia 2021 r. Nie oddamy bez walki tego sezonu, wierząc, że po lock downie ludzie tym chętniej wyjadą w góry.

Jednocześnie, w ramach KOMITETU NARTY SNOWBOARD OUTDOR podejmiemy dalsze działania wspierające stacje narciarskie i szeroko pojętą branże turystyczną, aby minimalizować skutki decyzji zamykających biznes zimowy i walczyć o ich anulację. Już wiem, że stacje narciarskie walczą, aby się nie zamykać, co obiecywał im Rząd kilka tygodni temu. Dlatego tym bardziej proszę, abyście wszyscy wypełnili deklaracje członkowskie na stronie www.knso.pl i przystąpili do KOMITETU. Wspólna organizacja w tych trudnych czasach będzie nam wszystkim bardzo potrzebna. Razem stanowimy dużą siłę.

Zapraszam też do obejrzenia relacji z ubiegłotygodniowej, rekordowej edycji SNOW EXPO SKI TEST na Kotelnicy Białczańskiej: https://www.facebook.com/snowexpo/videos/411135233571214"

Arkadiusz Walus | Snow Expo

ZOBACZ „SNOW EXPO na śniegu  2019/20”

Dostępne w kategoriach